Retourneren

Je kunt binnen 14 dagen je artikelen retourneren. Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, neem dan contact op met ons op via contact@dekralenparadijs.nl binnen 14 dagen na de datum van levering te regelen voor een uitwisseling of terugbetaling.  Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen tijd om je bestelling retour te sturen.

 

Uitgesloten van retourrecht: oorbellen i.v.m. hygiene 

 

Om terug te keren of een artikel ruilen, volg dan de onderstaande instructies:

1.Contact ons en vermeld je bestelling nummer en het item (s) die je wilt retourneren.

2.Download het retour formulier en vul het in.

3. Verstuur de items in de originele verpakking met de retour formulier(en) ingevuld en originele factuur.

4. Het retourbedrag wordt binnen 7-14 na ontvangst van het pakket teruggestort op je rekening. Je kunt overwegen om het pakket met tracking informatie (geregistreerd pakket) terugsturen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren retouren zonder track and trace code.

De terugbetalingen worden afgegeven aan de oorspronkelijke betaling bron. Als een coupon werd gebruikt en je verzocht om een gedeeltelijke terugbetaling (bijvoorbeeld, je kocht twee items en wil een retour), zal de coupon waarde worden afgetrokken van het terug te betalen bedrag. Verzendkosten van de terugkeer pakketten zijn voor rekening van de klant. Items niet teruggekeerd zullen niet worden terugbetaald. Geschenkverpakking kosten worden niet terugbetaald. Vergoedingen voor de transport opties anders dan onze transport optie “Standard” worden niet terugbetaald. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Alle uitwisselingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en zal worden geleverd met onze transport optie “Standard”.

Als  de instructies niet gevolgd worden, kan het zorgen voor vertraging van je terugbetaling of weigering van de terugbetaling of omruiling.

Graag willen wij je vriendelijk aan herinneren,  alle geretourneerde artikelen moeten in nieuwe of ongebruikte staat met originele verpakking en materialen inbegrepen ,teruggestuurd worden. “Nieuwe of ongebruikte toestand” betekent dat er geen krassen, vlekken, sporen van gebruik of slijtage of andere schade (en) aan het item. We behouden ons het recht op aftrek op het terug te betalen bedrag of weigeren terugbetaling of omruiling als het item niet in nieuwe of ongebruikte staat

Houd er rekening mee dat de items in sale (artikelen met een korting op de basisprijs) zijn uitgesloten van dit beleid en kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Voor klanten in de Europese Unie, bieden wij een 14-dagen terugkeerbeleid voor items die afgeprijsd zijn.

 

Defecte items

Defecte artikelen worden uitgewisseld door hetzelfde item of een ander voorwerp van je voorkeur, afhankelijk van beschikbaarheid. Als je oorspronkelijke aankoop binnen de Europese Unie werd afgeleverd, verzendkosten van de terugkeer pakketten zijn op onze kosten op voorwaarde dat de bovenstaande instructies worden opgevolgd.

Wanneer je iets kapot of beschadigd ontvangt willen wij hier uiterlijk 3 dagen na leverdatum van op de hoogte worden gebracht via e-mail. Na deze drie dagen kunnen wij niet meer aansprakelijk worden gesteld.

 

LET OP!

  • Stuur ons eerst een email dat je de product retour wilt zenden.
  • Retouren die te laat binnen komen worden niet geaccepteerd en teruggestuurd.
  • Vergeet bij verzending van je retour niet je ordernummer, product(en) van retour te vermelden
  • Gebruik bij een retour altijd het retourformulier , anders weten we niet wie de afzender is.
  • Zowel het risico van verzenden als de kosten bij een retournering zijn voor eigen rekening van de klant. Wij raden je aan om een traceerbare manier van verzending te gebruiken en het bewijs van verzending te bewaren. Op deze manier kan je altijd bewijzen dat je iets retour hebt gestuurd als dit verdwijnt bij de post. Doe je dit niet en komt het niet aan bij ons, kunnen wij de retourzending niet afhandelen.

Retouradres

dekralenparadijs.nl
Eikenpage 17
3061 WS Rotterdam
Nederland